Angst en Lichaamstaal | Equiday 2016 winnaars en aanbieding

Equiday knipsel

Maak t/m woensdag 4 mei gebruik van hoge korting voor het Angst de Baas-Trainingspakket!

Paardenfans die plezier en paardvriendelijkheid in het omgaan met paarden voorop zetten waren zaterdag 9 april weer massaal op Equiday afgekomen. Maar liefst 2.000 mensen bezochten het KNHS-terrein in Ermelo voor het paardvriendelijkste evenement van Nederland.

Wij gaven een interactieve Angst de Baas! training van een half uur. Met behulp van onze demonstratieklant Amber en haar paard Ayza konden we twee belangrijke technieken introduceren die je als ruiter in je kracht en in het zadel houden in het omgaan met angst bij jezelf en je paard.

Angst doorbreken via lichaamstaal

De toeschouwers konden samen met Amber direct meedoen met een simpele ruiteroefening: het bewust worden van je spanningsniveau. Amber ervoer dat contact maken met je eigen spanning ervoor zorgt dat die meteen al zakt. Bewuste spanning gaat dus minder snel onbewust met jou en je paard aan de haal!

Ayza kreeg van Linda een ‘drukpuntmassage’ om haar endorfineproductie te stimuleren: de snelste, meest paardvriendelijke en veilige manier om een paard rustig te krijgen en houden. Paarden moeten net als wij wennen aan deze techniek als die voor het eerst toegepast wordt. Ayza was daar geen uitzondering op, maar liet al snel zien het goed bij haar werkte.

Winnaars Equiday Loterij!

DSC_9871-1Deze oefeningen komen uitgebreider aan bod in onze introductieclinic van 3 uur (voor meer informatie, zie de zijbalk!)  Sandra en Eveline van Equiday verlootten gratis deelname aan deze clinic voor 1 persoon onder de bezoekers.

Zelf hebben we ook een winnaar van een gratis introductieclinic. Binnenkort meer!

Speciale Equiday Korting!

Natuurlijk hebben we ook dit jaar een speciale Equiday aanbieding voor het Angst-de-Baas/Paard & Mens in Contact trainingspakket. Tot en met zondag 24 april profiteer je van een stevige korting!

Boek nu via deze link!

Graag tot ziens!

Josselien & Linda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *