Wie zijn wij?

DSC_9871 groot

Fly Girl, Linda, Josselien, Raya

Wij zijn Linda en Josselien

Wij helpen jou om van je angst je kracht te maken en ontspannen en met plezier paard te rijden.

Samen hebben wij meer dan 60 jaar ervaring in het overwinnen van angst bij onszelf, onze klanten en hun paarden. Onze aanpak is uniek. We bieden een ideale combinatie van specialistische kennis en ervaring om jou te helpen.

De kracht van onze aanpak is het feit dat we zowel aan het paard als aan de ruiter werken! Wij trainen zelf al vele jaren zowel mensen als paarden op basis van wat we geleerd hebben over natuurlijk paardengedrag en menselijke psychologie.

Regelmatig hebben we contact met de beste mensencoaches en paardentrainers die we kennen in Nederland, Noord-Amerika, Engeland, België, Frankrijk, Duitsland en elders. En dagelijks leren we zelf nog bij, dankzij het contact met onze paarden.

Josselien Janssens

Trainer-coach leiderschapsontwikkeling en teambuilding en Holistisch paardentrainer. Advanced Eponaquest Instructor, Master Herder Instructor en Medicine Horse Way Master Instructor.

Josselien begeleidt als coach regelmatig ruiters die na een val weer op hun paard willen stappen. In haar trainingen helpt ze mensen beter functioneren in hun werk en leven. Zij werkt als cotrainer samen met Linda Kohanov, de bekende Amerikaanse auteur en pionier in paardencoaching. Zij geeft de opleiding tot paardencoach volgens Linda Kohanov’s methode in Nederland.

Linda Polak

Rijinstructeur, coach, en natuurlijk paardentrainer. Linda is begonnen als ORUN instructeur, en is tegenwoordig ook Eponaquest Instructor, Master Herder Instructor en Medicine Horse Way Instructor, Centered Riding instructeur Level 2, en heeft dubbel goud behaald in de methode van Chris Irwin, de bekende Canadese ‘paardenfluisteraar’ van het boek ‘Paarden liegen niet’.

Linda helpt jou als ruiter echt te begrijpen wat je paard je vertelt. Ze geeft les op een vernieuwende manier, waarbij paardvriendelijke samenwerking met je paard centraal staat.

We zijn deskundig, én ervaringsdeskundig!

We hebben in ons leven op verschillende manieren angst bij onszelf en paarden moeten, en kunnen, overwinnen. We delen graag onze persoonlijke verhalen en ervaringen in onze introductieclinic en trainingen.

Onze missie

Onze missie is jou te helpen meer ontspannen en met plezier met je paard om te gaan. Waar dan ook: of dat nu op stal is, in de bak, op wedstrijd, in het bos of op het strand.

Niet alleen dat: je gaat ook beter functioneren in de ‘mensenkudde’ omdat je de verschillende soorten menselijke angst beter herkent, en er beter mee om kunt gaan.

Wat deelnemers zeggen:

  • Wat ik sterk vond was de combinatie van de meditatie en het werken met de paarden. Het werken in een klein groepje en de aandacht voor elkaar.
  • Super ontspannen sfeer, vol individuele aandacht.
  • Wat ik geleerd heb is hoe om te gaan met de wisselwerking tussen het karakter van het paard met dat van mezelf.
  • De onderwerpen worden goed uitgelegd in de beschikbare tijd.
  • Wat ik geleerd heb is hoe belangrijk een actieve opstelling is in leiderschap.
  • Het is geweldig om menselijke issues in samenwerking met dieren uit te kunnen werken
  • Linda en Josselien zijn betrokken, hulpvaardig, kundig en ervaren.
  • De oefeningen sloten goed aan op mijn hulpvraag.
  • Ik vond de clinic zeer effectief en prettig. Ging met een goed gevoel naar huis.

Wil je kennis maken?

Doe mee aan een introductieclinic!

Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via ons contactformulier met vragen of opmerkingen. Je krijgt altijd antwoord!

Graag tot ziens in Aalsmeer of bij jou op stal!

Josselien & Linda