Boek van Linda Kohanov: De Vijf Rollen van een Meesterherder

Het boek van Linda Kohanov is nu ook verkrijgbaar in het Nederlands. Linda Kohanov is de beroemde Amerikaanse pionier op het gebied van paardencoaching.

Wij werken heel veel met haar technieken in onze trainingen en lessen omdat die naadloos aansluit bij wat het paard van ons nodig heeft om zich ontspannen te laten leiden.

In het boek vind je vijf rollen die we als mens van nature spelen om dingen gedaan te krijgen: de leider, de dominante, de verzorger, de wachter, en het roofdier.

Deze natuurlijke rollen zien we bij nomadische herdersvolken en ook bij kuddedieren als paarden terug. Om effectief je paard te leiden is het van belang dat je deze rollen begrijpt en weet hoe je ze bij jezelf in balans kunt brengen.

Het boek gaat diep in op de natuurlijke band tussen mensen en dieren, en is echt een aanrader! Het is te bestellen via Bol.com. Tijdens onze trainingen vertellen we je meer over deze rollen en kun je oefenen met natuurlijke leiderschapstechnieken. Ben je geĆÆnteresseerd in onze introductietraining?

Klik hier om je op te geven!

Graag tot ziens,

Josselien & Linda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *